Бульонница - це спеціальний посуд для перших страв. Хоча традиційно вона виготовляється з двома ручками, але сьогодні можливі й варіації бульонной чашки з однією ручкою. Вона може бути схожа на піалу або навіть на маленьку каструльку. Ароматний курячий бульйон або грибний супчик буде ще смачніше, коли Ви сервіруєте його правильно, подавши в естетичному функціональному посуді. Наприклад, такі чаші зручні тим, що з них можна допити залишки вмісту, не відчуваючи при цьому себе порушником норм етикету навіть у ресторані. Та й в домашньому побуті така річ обов'язково повинна бути, так як дуже зручна і красива.
Бульонница 600мл Astera Jelly Red 04100-d235 - 3 .
Об'єм: 600 мл.
Матеріал: кераміка.
Форма: кругла. Якщо деталізувати гідності, характерні для посуду Астера, то серед них, перш за все, важливо виділити:
- Тільки натуральні матеріали. Серед самої популярнї сировини в лінійці бренду - фарфор, кераміка і склокераміка.
- Традиційна німецька педантичність у виробництві і увага навіть до самих незначних, на перший погляд, деталей.
- Можливість купувати вироби окремо і збирати з однорідних по візерунках предметів прекрасні набори і сервізи.
- Стильний декор посуду, який дозволяє створювати належну атмосферу під
час прийому їжі. ГКухлі, тарілки та інші вироби від компанії Астера забезпечують красиву сервіровку столу, овіяну справжньою естетикою і аристократизмом.
- Відсутність у складі посуду важких металів, потенційно небезпечних для людини. У ній немає кадмію та цинку, що забезпечує продукції екологічність і безпеку.
- Надійність. Компанія, як правило, використовує у виробництві склокераміку підвищеної міцності і ударостійке скло. Така перевага дуже важливо для готелів, ресторанів і кафе, де, на відміну від домашніх умов, посуд експлуатується значно інтенсивніше.
- Стійкість до подряпин при використанні столових приладів.
Посуд Астера можна мити в посудомийній машині.